LED TV,

LED tévé,

LED televízió

Tudj meg mindent a LED tévékről!

Nem tudod eldönteni, milyen tv-t vegyél? LED, Plazma vagy LCD? Segítünk a döntésben! Itt mindent megtudhatsz az LED tévékről!

Miről szól az oldal? Mi az, hogy LED? LED TV ajánlatok LED TV


LED TV tudnivalók

Legnépszerűbb LED TV vételek

Egy rövid toplistába soroltuk azokat a LED tévéket, amelyeket érdemes vételre megfontolni. A toplistában az ár-érték arányt vettük figyelembe.

Legjobb LED tévés topikok

Milyen LED tévét vegyél? A legjobb információkat a fórumokból nyerheted ki. Pár topikot összeszedtünk a leghasznosabbak közül.

Milyen LED tévék vannak?

Lassan vége a nyári szezonnak, így cserébe beindulnak a népszerű televíziós műsorok, amelyek élvezetéhez elengedhetetlen egy jó TV-készülék. Az első részben azt tudhatjátok meg, mi is az a LED tévé és mire jó?

LED tévé varázsló a nappaliba

Az aktuális trend a „minél nagyobb, annál jobb”, viszont egy sajátos „optikai csalódás” miatt sokan mégis idegenkednek a nagyképernyőjű toptelevízióktól.

3D led tévék otthonra

Bár senki sem feltételezte, hogy hamar lezárul a 3D-s időszak, azért „megnyugtatásul” közöljük: még mindig akadnak újabb technológiák, innovációk ezen a területen. Ezúttal a televíziók témakörében.

A legjobb LED tévé vételek otthonra

Ebben az összeállításban 5 darab LED megvilágítású televíziót nézünk meg közelebbről, az összehasonlításba a különböző típusok a legjobb ár érték figyelembe vételével kerültek be.

LED TV és Plazma összehasonlítása

Nézzünk egy összehasonlítást a televízió piac nagy részét birtokló plazma TV-k és a feltörekvőben levő újabb technológia, a LED háttér-világítású televíziók között.

Mi szól a LED TV mellett?

Ahhoz, hogy a LED TV előnyeit igazán ismerjük, tudnunk kell miben is különbözik a piacon található társaitól. A LED TV egy olyan LCD TV, ami a folyadékkristály megvilágításához világító diódákat, LED-eket használ.

Mit tud a LED TV?

A LED TV a Samsung által bevezetett technológia. A technológia leginkább az LCD-hez hasonlítható, azzal az alapvető különbséggel, hogy a megvilágítást LED fényforrás adja.