LED TV,

LED tévé,

LED televízió

Tudj meg mindent a LED tévékről!

Nem tudod eldönteni, milyen tv-t vegyél? LED, Plazma vagy LCD? Segítünk a döntésben! Itt mindent megtudhatsz az LED tévékről!

Miről szól az oldal? Mi az, hogy LED? LED TV ajánlatok LED TV


3D led tévék otthonra

Bár senki sem feltételezte, hogy hamar lezárul a 3D-s időszak, azért „megnyugtatásul” közöljük: még mindig akadnak újabb technológiák, innovációk ezen a területen. Ezúttal a televíziók témakörében.

 


Ugyan 3D-s televízió eddig is létezett, a piacon megtalálható darabok számának (illetve százalékának) aránya a „normál” tévékéhez képest csekély volt. A legújabb bejelentésekre alapozva viszont szinte biztosra kijelenthetjük, hogy ez az arány folyamatosan csökkenni, illetve a 3D-technológia javára növekedni fog.

Az egyik gyártó, a Chimei Innolux (CMI) úgy véli, a 2011-es év végére már 5%-ot tehetnek ki a piacon a 3D-s TV-k, míg az AU Optronics (AUO) szerint ez akár a 10%-ot is elérheti. A három nagy gyártó, az LG, a Samsung és a Sharp viszont 10% és 20% közöttire saccolja a technológia elterjedését a televíziókat érintően.

Az aktív (elemmel működő, minimálisan vibráló) és passzív (polarizált lencsékkel felszerelt, például a mozikban megtalálható) szemüvegek harcának jóvoltából pedig úgy néz ki, nem kell olyan mélyre nyúlnunk majd a pénztárcánkba, ha ilyen úton szeretnénk modernizálni otthonunkat.